|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
ReL1988
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 25/7/2009 מצב: ![]() הודעות: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 20/1/2010 בשעה 22:57 |
שלום , אני רגיל להשתמש בכפתור גלגלת העכבר על מנת לפתוח טאבים חדשים בדפדפן או לגלול בעזרתה באמצעותה לחיצה עליה ואז לגלול במהירות יותר כלפי מטה ויכולת לשלוט על הגלילה. פתאום כשאני לוחץ על הגלגלת היא לא מגיבה כאילו המקש לא מוגדר לזה. בדקתי בלוח בקרה ואין אפשרות להגדיר את המקש שלה , יש לי רק אפשרות להגדרה של מהירות הגלילה. יש לי ווינדוס אקס פי , בויסטה אני יודע שאפשרי להגדיר את זה בלוח בקרה. |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
נסה לחבר עכבר חלופי ולבדוק.
|
|
אבי לוי -טכנאי מחשבים אשקלון והסביבה
|
|
![]() |
|
ReL1988
הגלגלת עובדת אני מתכוון שכאשר לוחצים עליה אני רוצה שהיא תעשה פעולה מסויימת. ואין לי מושג איך אפשר להגדיר את זה |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
שתי סיבות עיקריות לתקלה שלך. 1. מגע גלגל הגלגלת בלחיצה תקול. 2. שונתה הגדרה מסויימת בדרייבר העכבר, במידה והותקן כזה. להגדרת הללו אתה יכול להגיע גם דרך לוח הבקרה, אולם לא דרך אייקון העכבר הסטנדרטי של חלונות, אלא דרך אייקון השליטה על הגדרות העכבר במידה והותקן דרייבר עכבר עם אפשרות שליטה על הלחיצים שלו.
|
|
אבי לוי -טכנאי מחשבים אשקלון והסביבה
|
|
![]() |
|
ReL1988
אין הגדרה כזו בדרייבר. ובמחשב אחר עובד. אני בטוח שזה בהגדרה באינטרנט אקספלורר 8 , מישהו יודע איפה בדיוק ? |
|
![]() |
|
eladmilr
![]() משתמש רגיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 09/11/2009 מצב: ![]() הודעות: 130 |
ניסית להתקין מחדש או לאפס את הגדרות האקספלורר ? |
|
![]() |
|
itsho
![]() מנהל ![]() הצטרף / הצטרפה: 12/6/2008 מצב: ![]() הודעות: 3692 |
כתוב את דגם העכבר. יתכן וקיים עבורו דרייבר הכולל מתן שליטה טובה יותר על הלחצנים, ובינהם - מקש הגלגלת. |
|
![]() |
|
ReL1988
בשרשור הזה רשום את הדגם של העכבר שלי ואני רואה שהוא גם פתר את הבעיה לא הצלחתי להוריד את הדרייבר הזה |
|
![]() |
|
itsho
איזה שרשור?
|
|
![]() |
|
ReL1988
![]() |
|
itsho
האם ניסית את הדרייבר הזה ?
|
|
![]() |
|
ReL1988
תודה הבעיה נפתרה , הבעיה אכן הייתה במקש הגלגלת , פשוט לחצתי חזק יותר ולחיצה ארוכה יותר
|
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |