|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
The Rose
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 14/10/2009 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 14/10/2009 בשעה 00:34 |
שלום
יש לי מחשב נייד טושיבה מערכת הפעלה ויסטה כשאני מדליק את המחשב המקלדת מתפקדת ואז לאחר שמערכת ההפעלה עולה שום דבר לא מתפקד לא העכבר ולא המקלדת ניסתי לחבר עכבר דרך הUSB וגם מקלדת שום דבר לא מגיב (מגיבים במחשב אחר שבדקתי) אין לי את הדיסק לWINDOWS דרך אגב גם בסייף מוד זה לא מגיב מה לעשות ? |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
הסבירות הגבוהה ביותר לשגיאה זו נובעת מהתקני חומרה נמחקו \ נפגמו \ לא מתפקדים כראוי. אפשרות ראשונה היא לנסות ולשחזר את המערכת למועד שהכל תפקד בצורה תקינה. אפשרות נוספת היא, להסיר את כל התקני לוח האם ולהתקינם מחדש שוב מתקליטור ההתקנה. אני בספק אם תצליח לבצע את הפעולות הנ"ל ללא עכבר ומקלדת. אופציה אחרונה היא פעולת התאוששות או תיקון באם אפשרי.
|
|
אבי לוי -טכנאי מחשבים אשקלון והסביבה
|
|
![]() |
|
The Rose
איך אני עושה את זה ?
|
|
![]() |
|
yuda
![]() משתמש מתקדם ![]() הצטרף / הצטרפה: 14/7/2008 מצב: ![]() הודעות: 255 |
אולי אפשר איכשהו דרך שולחן עבודה מרוחק לטפל במחשב (אבל כנראה שלא, בדר"כ צריך לאשר ע"י המחשב...)
בהצלחה. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
יתכן ותצליח דרך תקליטור איתחול חיצוני. מערכת הפעלה חיצונית ובלתי תלויה. במקרים כאלה אתה חייב לפנות לגורם מוסמך עם כלים מתאימים להתמודד עם התקלה. |
|
אבי לוי -טכנאי מחשבים אשקלון והסביבה
|
|
![]() |
|
The Rose
אם אני אפרמט את המחשב זה יעזור ?
ואם כן, איך אני עושה את זה ? |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |