|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
lbenezra
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 25/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 25/2/2008 בשעה 11:11 |
נתקלתי אתמול בבעיה במחשב של הבן שלי, בתחילה היו הודעטת שהמחשב עומד להסגר תוך כמה שניות ולא ניתן היה לגלוש באינטרנט - זיהיתי כוירוס ישן SASSAR - הורדתי REMOVE TOOL - ברגע שהרצתי - לא מצא דבר אבל התופעה נעלמה . במקום זה יש תופעה חדשה - עם החיבור לרשת נותרים כל הזמן PROCESS של IEXPLORER ע"י משתמש SYSTEM - לא ניתן לגלוש . ניסיתי להוריד כמה דברים שעולים ב STARRUP - ראיתי שם קובץ בשם 10D8A9.EXE שרץ מתוך WINDOWS\TEMP - ניגשתי לספרייה ומחקתי את הקובץ אבל עדין יש בעיה. אבל גרוע יותר לא מצליחה להתקין תוכנות כגון AVG או SYMANTEC - מנסה להתקין ולקראת הסוף מודיע שנתקל בבעיה ולא מתקין!!! האם משהו יכול לעזור לי לפני שאני הולכת לפרמט את המחשב? |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |