|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
roi1977
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 17/10/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 18/10/2008 בשעה 22:42 |
שלום רב!
שמי רואי ויש לי בעיה כבר המון זמן בכל פעם ששולחים לי אימיילים זאת אומרת קבצים שונים של WINAP ותוכנות אחרות אני מקבל שגיאה כזו : c:\documents and settings\user\local settings\temporary internet win 32 אינו חוקי ביישום files content ies\pz6n3lre אשמח על עזרתך . |
|
![]() |
|
drshatil
![]() משתמש רגיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 10/8/2008 מצב: ![]() הודעות: 2248 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ההודעה אומרת קובץ לא חוקי. האפשרות היא שההגדרות שלך במדיה פלייר לא תקינות ( מ.פלייר 9 או 10 ) או שבאאוטלוק ההגדרות לאי פתיחת קבצים לא תקינות . השאלה גם איזה אאוטלוק יש לך . |
|
![]() |
|
roi1977
היי מה שיש לי זה אאוטלוק אקספרס וזה לא משנה דרך מה אני פותח עם זה במדיה פלייר או בוינאפ זה נותן לי את השגיאה הזו לעומת זו אם אני גורר את הסירטון לשולחן העבודה ואז פותח אותו אז הכל בסדר בתודה רואי |
|
![]() |
|
drshatil
כלים,אפשרויות ,לחץ לשונית אבטחה -סמן את הרבוע הראשון אזור פחות מאובטח. הסר שאר הסימונים בעמוד זה. |
|
![]() |
|
roi1977
היי שוב רואי עדיין לא נפתרה התקלה אותו דבר עדיין הודעת שגיאה
|
|
![]() |
|
drshatil
התחל - הפעלה - נרשום MSCONFIG אישור השלב הבא בצד ימין יש : Latest Version Download - נלחץ עליו להורדה |
|
![]() |
|
roi1977
היי צר לי אחרי כל מה שרשמתה לעשות ועשיתי עדיין אותו דבר הודעת שגיאה ושכאשר אני גורר את הקובץ דרך המייל אל שולחן העבודה קליק ימני פתח באמצעות וינאפ או מדיה פלייר אני רואה את הקובץ בתודה רואי |
|
![]() |
|
drshatil
האם ניסית ללכת ולבדוק את הבעיה כאן- c:\documents and settings\user\local settings\temporary internet win 32 files content ies\pz6n3lre כי ברגע שאתה מגיע ל temporary internet ,ואתה רואה חלק מהמילים הללו win 32 והלאה , הכחל אותו ימני עליו ומחק . אם לא תצליח למחוק , אתה יכול לעשות זאת עם תוכנת Unlocker או במצב בטוח. |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |