|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
shmoel
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 22/6/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 22/6/2008 בשעה 16:21 |
שלום בזמן האחרון כשאני שולח איזו קובץ להדפסה המדפסת לא מדפיסה, יש לי צבע במדפסת, זו מדפסת המוגדר כברירת מחידל אשמח עם תעזור לי .שמןאל |
|
![]() |
|
shmoel
![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מדפסת מסוג: HP Deskiet F4100 Series . משהו כזה תודה מראש ____________ שמואל |
|
![]() |
|
Ariel Wainberg
![]() מנהל ![]() הצטרף / הצטרפה: 27/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 1724 |
איך היא מחוברת, ומה קורה כאשר אתה שולח עמוד נסיון להדפסה?
|
|
![]() |
|
shmoel
היא מחוברת בכבל יו אס בי ושאני שולח מסמך להדפסה הכל רגיל : מופיע חלון של הגדרות ההפתסה אני לחוץ אישור , מופיע למטה בסמלים סמל של מדפסות וכו' בתורה מראש שמואל |
|
![]() |
|
shmoel
בבקשה תענו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]() |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
שמואל שלום ראה בקישור שמצורף פנייה לתמיכת מוצרי HP http://welcome.hp.com/country/il/he/support.html סיכוי טוב שהתקלה תפתר טלפונית מול נציג תמיכה. |
|
אבי לוי -טכנאי מחשבים אשקלון והסביבה
|
|
![]() |
|
aviavi444
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 17/2/2011 מיקום: ישראל מצב: ![]() הודעות: 17 |
אם שלחת להדפסה אל תשלח תנסה לשלוח שוב ושוב ושוב כי יכול אז זה ידפיס לך כמה פעמים
תנסה לבדוק אם לא תקוע דף במדפסת כי לפעמים נתקע דף בתוך המדפסת ואז המדפסת מפסיקה להדפיס עד שמוציאים את הדף התקוע
|
|
מחשב וינדוס xp
|
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |