|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
takala
![]() מנהל ראשי ![]() הצטרף / הצטרפה: 01/10/2003 מצב: ![]() הודעות: 566 |
![]() פורסם: 21/5/2008 בשעה 02:05 |
פייסבוק - תמיכה טכנית
מומלץ לשלוח מייל לצוות פייסבוק לכתובת disabled@facebook.com.
נוסח המכתב:
Good morning, my name is Ron Cohen and last week I had a nasty experience in your site, my account was block by your security protocols. My request that if u can unblock my account, I'm just an Innocent user and when... So I come and ask that u reopen my account. Thanks in advance
Ron Cohen
להיכנס לכאן ולסמן וי איפה שרשום:
בקישור הבא ניתן לאפשר, לבטל ולקבוע אלו ההתראות לקבל למייל http://www.new.facebook.com/editaccount.php?notifications
להיכנס לכאן --> Change Name ולמלא תחת התיבה Full Former Name את שם המלא השני.
להיכנס לקישור הבא ולבחור Profile ולסמן ב- Profile את האופציה only friends ולשמור הגדרות. http://www.new.facebook.com/privacy/?ref=mb#/privacy/?view=p rofile
להיכנס לקישור הבא: http://www.new.facebook.com/home.php?ref=logo#/privacy/?view =profile
להיכנס לProfile ולבחור custom ב- photos taggged of you ולבחור Only me ולשמור הגדרות.
אפשר לשלוח הודעה לכל רשימת החברים אך לא "במכה אחת" אלא על ידי הוספת שם של כל חבר בנפרד.
8.איך מחליפים את שפת הממשק בפייסבוק? כניסה |
|
![]() |
|
takala
![]() |
בחר נושא על מנת לקבל תמיכה ומידע נוסף
נערך על ידי takala - 30/9/2008 בשעה 16:05 |
|
![]() |
|
takala
![]() |
מדריכים: כיצד למחוק את הוירוס שמסתובב בפייסבוק?
המדריך המלא לעיצוב החדש של פייסבוק - חלק א'
תוסף לדפדפן מוזילה המאפשר הורדת וידאו מפייסבוק למחשב נערך על ידי takala - 05/12/2008 בשעה 03:36 |
|
![]() |
|
havivush
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 30/10/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
שלום, התקנתי היום דפדפן אקספלורר 8.0.6001 beta ומאז כשני מנסה להעלות את אתר פייסבוק הדפדפן מכריז על שגיאה וסוגר. מה עושים? תודה רבה |
|
![]() |
|
sonic
![]() משתמש מתקדם. ![]() הצטרף / הצטרפה: 06/5/2008 מיקום: פתח תקווה מצב: ![]() הודעות: 528 |
![]() |
יש לא מעט באגים עם דפדפן אינטרנט אקספלורר 8. כפי שציינת, הוא עדיין גירסת beta. אני ממליץ לך לחזור לדפדפן גירסה 7. את יכולה פשוט לבצע שיחזור ווינדוס למועד מוקדם יותר. מדריך לשחזור מערכת - http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=3048&K W=system+restore אפשר גם להתקין דפדפן firefox שאיתו הגלישה בפייסבוק יותר מהירה. הורדה של פיירפוקס מכאן - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
|
|
פנטיום 4
2.8 ghz 2 gb ram msi 865pe windows xp pro |
|
![]() |
|
havivush
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 30/10/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
תודה רבה! ביצעתי שיחזור מערכת והבעיה נפתרה |
|
![]() |
|
Ifat
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 07/7/2009 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
שלום, יש לי בעיה להעלות תמונות לפייסבוק. ניסיתי את כל ההמלצות שלהם- עדכנתי את ה JAVA, מחקתי COOKIES, TEMP INTERNET FILES, התקנתי מחדש את ה UPLOADER.. כלום לא עוזר.. ניסיתי גם להשתמש באפליקציות חיצוניות כמןו BLOOM, PICASA2 כדי להעלות לשם תמונות.. ללא הצלחה.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?? יש לי WIN XP SP2 ואני משתמשת ב IE7..
|
|
![]() |
|
יניב
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 30/4/2008 מצב: ![]() הודעות: 69 |
![]() |
אצלי קיימת בעיה מאוד מסובכת !
הצ'אט פשוט נעלם לי אחרי כמה שניות . ו ברגע שאני מעוניין להיכנס לחווה . נפתחים לי המון דפי אינטרנט שלא מגיעים לשום מקום . אני כמעט בטוח שזה וירוס ובאיזה תוכנה שסרקתי את המחשב לא נמצא כלום ! אני חייב לציין שבמצב בטוח אני יכול להיכנס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? בתודה מראש.. . ![]() |
|
yaniv c
|
|
![]() |
|
מורנני
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 04/10/2009 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
נחסם לי היוזר ושלחתי להם את הודעה שכתבת .. תוך בערך כמה זמן הם עונים ??
|
|
![]() |
|
shaman
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 24/10/2009 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
דף הפרופיל שלי נעלם, מה עושים כדי להחזירו, היה בו הרבה חומר תעודי, |
|
pentium xp
|
|
![]() |
|
lopo
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 06/12/2009 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() |
שלום אני יכול להינסה לפייסבוק, אבל אין לי אפשרות להיכנסה לחווה . בבית אני כן מצליח. מה עליי לעשות? |
|
![]() |
|
sonic
![]() משתמש מתקדם. ![]() הצטרף / הצטרפה: 06/5/2008 מיקום: פתח תקווה מצב: ![]() הודעות: 528 |
![]() |
פנטיום 4
|
![]() |
|
amitp
![]() |
שלום, אני לא מצליח להיכנס לפייסבוק ולא למייל שלי ככה שגם אני לא יכול לעשות איפוס סיסמה, איך אפשר לעזור לי? חשוב לי מאוד שהפייסבוק הזה ישאר לי ולא לפתוח חדש. תודה לעוזרים.
|
|
![]() |
|
sonic
![]() |
ברגע שתצליח להתחבר לאימייל שלך תוכל גם להתחבר לפייסבוק ( במידה וזה האימייל שאיתו נרשמת לפייסבוק) באיזה חשבון מייל אתה? |
|
פנטיום 4
|
![]() |
|
amitp
![]() |
בסופו של דבר הצלחתי לאפס את הסיסמא דרך הפלאפון,זה שפרץ אומנם רוקן את כל הכסף בפוקר אבל לא נורא העיקר שהפייסבוק חזר. תודה בכל מקרה. |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |