|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
barsingfer
![]() משתמש רגיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 28/4/2008 מצב: ![]() הודעות: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 04/5/2008 בשעה 07:42 |
יש לי בעיה עם הסוללה של המחשב הנייד שהוא פשוט לא מחזיק יותר מנגיד שעה עם הגדרות של שמירת חשמל מה עושים ואיך יודעים כמה זמן שורדת הסוללה בלי חשמל?
|
|
![]() |
|
Relhal
![]() מנהל ![]() מנהל הצטרף / הצטרפה: 24/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 947 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שאתה מתאר יכול להיות ומדובר בבעיית חומרה או של הסוללה או של המטען מכל מקום ישנה תוכנה חמודה שתאפשר לך לדעת את היצרן של הסוללה זמני טעינה ועוד כמה זמן נשאר לסוללה אם יש לך עדיין אחריות אני מציע לך לשלוח אותה למעבדה לאיבחון: http://www.download.com/Notebook-BatteryInfo/3000-2094_4-104 70620.html?cdlPid=10832138 נערך על ידי Relhal - 04/5/2008 בשעה 13:38 |
|
אשמח לשמוע תגובותיכם !!!
|
|
![]() |
|
barsingfer
![]() משתמש רגיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 28/4/2008 מצב: ![]() הודעות: 176 |
תודה
|
|
![]() |
|
Rosenblaster
![]() מנהל ![]() מנהל הצטרף / הצטרפה: 24/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 2630 |
בדרך כלל זו הבטריה שהלכה.
|
|
אני זמין במייל או בסקייפ: rosenblaster@gmail.com
______________________ |
|
![]() |
|
אושרית
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 03/11/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
אני מנסה להוריד את התונה הנ"ל, ואני לא מצליחה, בתיבת דו שיח של ההורדה יש או "find" "save" ואם שמרתי אין באפשרותי לפתוח את התוכנה, איפה הבעיה? בתוכנה או במחשב שלי?
|
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |