|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
zuga38
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 26/2/2013 מיקום: חיפה מצב: ![]() הודעות: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 26/2/2013 בשעה 23:15 |
ניסיתי לשחזר לתאריך מוקדם יותר (חודש)והתופעה פסקה.
|
|
![]() |
|
Rosenblaster
![]() מנהל ![]() מנהל הצטרף / הצטרפה: 24/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 2630 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה הבעיה כרגע?
|
|
אני זמין במייל או בסקייפ: rosenblaster@gmail.com
______________________ |
|
![]() |
|
zuga38
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 26/2/2013 מיקום: חיפה מצב: ![]() הודעות: 16 |
תודה על התגובה,
הבעיה היא שבתאריך המוקדם, המחשב הגיב כראוי, לאחר מכן, עם הזמן שוב חוזרת התופעה שאינני יכול לחבר התקן חיצוני מבלי שהמחשב נתקע. פשוט לא נוח לי להחזיר כל פעם מחדש לחודש ינואר כדי שאוכל לעבוד כראוי. עלי להדגיש שבמחשב לא מצאתי תקלה, גם בתוכנת ה- TUNE UP UTILITY . |
|
![]() |
|
itsho
![]() מנהל ![]() הצטרף / הצטרפה: 12/6/2008 מצב: ![]() הודעות: 3692 |
1. הכלים הללו (כדוגמת TuneUp), כלל לא אמינים בעיני [זו כמובן דעתי האישית בלבד].
2. לי כל זה נשמע כמו בעיה בדרייברים של הUSB (זה חלק מהדרייברים של הchipset). או לחלופין, בעיה ברג'יסטרי. נסה לנקות בעזרת CCleaner (החינמית), וכתוב כאן פרטים טכניים של המחשב שלך - איזה וינדוס וכמה ביט (32/64). 3. נסה לחבר התקן, חכה שהמחשב יתקע, הפעל מחשב את המחשב, ובדוק במנהל ההתקנים מה כתוב במציג האירועים (eventvwr) באותה השעה. יתכן ותמצא שם את מקור הבעיה.
נערך על ידי itsho - 03/3/2013 בשעה 23:21 |
|
![]() |
|
zuga38
המחשב שלי: Windows 7 32 b
i5-2300 RAM 4GB סרקתי ב CCleaner ללא הצלחה. בדקתי במציג האירועים ולא החכמתי ממנו. |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
אני מסכים לחלוטין עם עמיתי ITSHO (איתמר)
תוכנת TuneUp אינה מועילה במקרה הטוב... בצע ימני על אייקון המחשב שלי -> מאפיינים -> ניהול בחלון שיפתח לחץ על מנהל ההתקנים. בדוק את קטגורית בקרי טור אפיק אוניברסלי, הוא מופיע ליד סמל דמוי קילשון. באם ראיתי שם, סימני שאלה \ קריאה צהובים, ציין זאת בבקשה. באם אין שם סימנים צהובים מכל סוג שהם, השאר את החלון פתוח וחבר את ההתקן למחשב. עקוב במקביל עם חיבורו של ההתקן , בחלון מנהל ההתקנים וציין באם מתקבלת שם שגיאה. באשכול הזה תוכל לראות בדיוק כיצד לגשת לשם וכן פתרונות אפשריים למקרה שמדובר במזיק. בהצלחה ! |
|
![]() |
|
Rosenblaster
יש לך samsung kies במחשב?
נסה להסיר אותו
|
|
______________________ |
|
![]() |
|
zuga38
תודה על העצות.
עשיתי כדברכם, לא היו כל סימני-שאלה צהובים. חברתי התקן חיצוני(כרטיס מצלמה וגם HD חיצוני). לא היו שינויים מייד, מלבד זאת שכעבור כ-20 שניות - העסק "קפא" עם הכתובת "Not Responding "! |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
סרוק את המחשב עם הכלי הזה. אם נתגלו מזיקים, הסר אותם, אתחל את המחשב ובדוק שנית. נערך על ידי Rush - 11/3/2013 בשעה 18:32 |
|
![]() |
|
zuga38
הורדתי את תוכנת ה- Antimalware שהומלצה לי (שמתי את גרסת הפרו),
סרקתי את המחשב, נמצאו כמה מזיקים שנמחקו. לצערי התופעה המרגיזה נשארה ! |
|
![]() |
|
Rosenblaster
|
|
______________________ |
|
![]() |
|
roibehory
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 06/3/2013 מיקום: אשקלון מצב: ![]() הודעות: 0 |
תפעיל סריקת וירוסים
|
|
![]() |
|
zuga38
המחשב נסרק מידי יום ביומו ע"י "ESET "
|
|
![]() |
|
itsho
נסה להריץ מערכת הפעלה Live כדוגמת Ubuntu או WinPE (מדיסק, ולא מUSB), ובדוק האם הבעיה מופיעה גם שם.
אם כן - מדובר בבעיית חומרה. אם לא - מדובר בבעיית תוכנה - ואז תהיה סבירות גבוהה שמדובר בדרייברים של וינדוס.
|
|
![]() |
|
zuga38
שמתיתקליטור של UBUNTU 12 , חיברתי כרטיס מצלמה וגם HD חיצוניוהמחשב לא נתקע !
|
|
![]() |
|
itsho
אז בוודאות - הבעיה היא ברמת התוכנה - וינדוס/דרייברים.
כתוב את דגם לוח האם שלך, ואשר שזו גירסת הוינדוס שברשותך - Windows 7 32Bit
|
|
![]() |
|
zuga38
דגם לוח אם (MSI):
מודל: (H61MA-E35 (MS-7740 מע' הפ': Windows7 32Bit |
|
![]() |
|
Rush
לפני הורדת דרייברים, כנס למנהל ההתקנים,
לחץ על בקרי טור אפיק אוניברסלי (USB) והרחב את הקטגוריה. בצע ימני על על ההתקנים שם והסר אותם - בחר בהסר תוכנת מנהל התקן. לאחר ההסרה אתחל את המחשב ובדוק. |
|
![]() |
|
zuga38
אני רוצה קודם לכן לוודא שאני מבין את ההוראה:
תחת ה- Universal serial Bus Controler" יש כמות נכבדהשל קונטרולרים ו- Generic Bus Hubs (מעל 10). האם הכוונה לעשות Uninstaal לכולם? האם זה לא יזיק למערכת ההפעלה שלי? תודה על תשובה! |
|
![]() |
|
itsho
![]() |
|
Rush
לא לזה התכוונתי. ראה בתצלום את כל ההתקנים אצלי, כפי שמופיעים תחת הקטגוריה הנ"ל. ![]() לאחר שתסיר אותם ותאתחל את המחשב, המערכת תתקין אותם מחדש. באם לא עזר נסה את הצעתו של עמיתי ITSHO (איתמר) באם עדיין אין שינוי... הרץ את הקובץ הזה בהצלחה ! |
|
![]() |
|
zuga38
בצעתי את כל ההוראות, הורדתי דרייברים כולל USB סרוויס REG
אולם הבעיה נשארה ! כעת נותרתי אובד עצות. |
|
![]() |
|
Rush
לאחר "מלחמת העולם" באשכול הזה, יש לתלות את התקלה שלך
בתהליך או יישום שמונע פעולה תקינה של התקני ה USB שלך. גש להתחל -> הפעלה -> הקלד בשורת הפקודה: MSCONFIG -> לחץ אישור. בחלון שיופיע לחץ למעלה על לשונית "הפעלה". הסר מהתיבות שם את הסימן מכל התהליכים למעט תהליך אנטי וירוס, חומת אש באם היא נפרדת וכן כל תהליך קריטי אחר המיועד לחייגן או גלישה ברשת. גש כעת ללשונית "שירותים" הנמצאת בסמוך, לחץ למטה על "הסתר את כל שירותי מיקרוסופט" והסר את הסימון מכל השירותים למעט אנטי וירוס וכפי שציינתי למעלה. לסיום לחץ על החל ואישור -> תקבל הודעת מערכת בדבר הפעלה מחדש, הפעל את המחשב מחדש ובדוק. הפעולות הפיכות וניתן להחזיר לשירות באותו אופן בדיוק כל תהליך ושירות. צלם את שתי החלוניות במלואם של הפעלה ושירותים ותעלה לכאן, נדריך אותך בדיוק אילו תהליכים ושירותים לנטרל. וכן בשבילך שיהיה לך קל יותר לדעת מהם התהליכים והשירותים שנטרלת, על מנת להחזיר אותם במידת הצורך. בהצלחה !
|
|
![]() |
|
zuga38
לפני-כן ברשותך, אבקש להראות לי איך להעביר לכאן צילום (נסיתי קופי/פייסט
משולחן העבודה שלי לכאן ולא הצלחתי) |
|
![]() |
|
Rush
![]() |
|
zuga38
העליתי קבצי תמונות, משום-מה אינני מצליח לצרפן (או שלא הבנתי את הפרינציפ...) !
![]() ![]() נערך על ידי Rush - 14/3/2013 בשעה 12:22 |
|
![]() |
|
Rush
שלח לי בבקשה את כל התצלומים למייל: Avirush@walla.com שים לב שהתצלומים כוללים את שתי הלשוניות - הפעלה \ שירותים (לאחר הסתרת שירותי מיקרוסופט.) דאג שכל התהליכים והשירותים נכנסו בתצלום, במידה ולא, צלם את חלקו התחתון של החלון. לאחר שאקבל ממך את המידע, אדאג להעלות את כולם לחלון ההודעה שלך.
|
|
![]() |
|
Rush
![]() ![]() ![]() הורד את כל התהליכים והשירותים מהתיבות שציינתי. לסיום לחץ החל ואישור. תקבל הודעה המקדמת אותך להפעיל את המחשב מחדש - הפעל מחדש. כשהוא יעלה - אם תקבל הודעה על שינוי תצורת מערכת, סמן את התיבה "אל תציג הודעה זו שנית" שים לב, במידה ואחרי שהמחשב הופעל מחדש, המחשב אינו קופא בחיבור USB, החזר את כל התהליכים והשירותים לשירות אך השאר את השירות: fsusbexservice יתכן וזה המכשול שלך. באם זה לא זה, החזר בכל פעם תהליך, עד שתבודד את הגורם לתקלה. כל הפעולות הנ"ל הפיכות ואינם אמורות לגרום כל נזק. קח בחשבון שתוכנת הגיבוי שלך תנוטרל, עד שתחזיר אותה שוב לשירות. אני מאד מקווה שתצליח !
נערך על ידי Rush - 14/3/2013 בשעה 14:41 |
|
![]() |
|
zuga38
אחרי שהמחשב הופעל מחדש - הוא לא "קפא" יותר!
אחרי שהחזרתי את התהליכים (מלבד susbexservice), התופעה חזרה. מסקנה: זה לא היה המכשול, אלא תהליך אחר. |
|
![]() |
|
Rush
מלחמת העולם השתלמה ! (:
מה שנותר לך לעשות זה לעבוד בשיטת האלימינציה. החזר בכל פעם תהליך אחד ובדוק. את השירותים תשאיר לסוף. עד שתמצא את הסורר ואז נדע כיצד להתמודד מולו. |
|
![]() |
|
zuga38
נמצא הפושע !!!!
והוא: Acronis Scheduler2 Service ו: Acronis Nonstop Backup Service "אקרוניס" היא מזה שנים תוכנת הגיבוי שלי. אינני יודע מדוע היא התחילה להתמרד. מה נעשה עכשיו עם גיבויים ? |
|
![]() |
|
Rush
הייתה לי תחושה חזקה מאד לגבי תוכנת הגיבוי הנ"ל.
נכון לעכשיו החזר לשירות את הכל, למעט התהליך והשירות של התוכנה הנ"ל. מדוע היא "מתמרדת" כעת... ? לאלוקים פתרונים. כדאי לברר זאת מול שירות התמיכה שלהם. יתכן שהסרה והתקנה מחדש תפתור את התקלה. או לחליפין שקול שימוש בתוכנה חלופית. עד כאן תחום שבת. שמחתי לסייע !
|
|
![]() |
|
zuga38
לאבי,
אני רוצה להודות לך (וגם לתומכים האחרים)מקרב-לב על סיוע מקצועי ברמה גבוהה וגם על הסבלנות הרבה. למדתי הרבה ואני שמח שהבעיה המעצבנת נפתרה סוף-סוף ! גבי |
|
![]() |
|
Rush
![]() בכייף !
|
|
![]() |
|
itsho
![]() |
|
![]() |
|
א.ש
![]() משתמש רגיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 06/9/2012 מצב: ![]() הודעות: 192 |
![]() |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |