|
שליחת תגובה ![]() |
כותב | |
ANATGF
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 07/10/2010 מצב: ![]() הודעות: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() פורסם: 31/10/2010 בשעה 20:01 |
ערב טוב
מחפשת מצלמת רשת שתתמוך ב- WINDOWS 7, הכי פושטית וזולה, כבר ניסיתי 3 מצלמות! אשמח ואודה לעזרה. תודות, ענת נערך על ידי itsho - 01/11/2010 בשעה 02:22 |
|
![]() |
|
Rush
![]() מנהל ![]() אבי לוי הצטרף / הצטרפה: 30/3/2008 מיקום: ירושלים מצב: ![]() הודעות: 4428 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ראי באתר הזה מגוון רחב מאד של מצלמות רשת. בחרי את החברה המועדפת עליך ונווטי לפי טווח המחירים. כעיקרון, רוב מוחץ של המצלמות אמורות לתפקד ללא בעייה עם גרסאת החלונות שלך. יתכן והדרייבר לא הותקן ולכן המצלמה אינה מתפקדת. |
|
![]() |
|
osseyal
![]() משתמש מתחיל ![]() הצטרף / הצטרפה: 25/10/2008 מצב: ![]() הודעות: 0 |
הי-לי יש את אותה בעיה -יש לי מצלמה Creative לא ממש חדשה אך עבדה מצוין כרגע הויסטה לא מזהה אותה ולא נותן לי את הדגם שלה.מה עלי לעשות ? אין לי את הדריויר שלה.
בתודה אייל
|
|
![]() |
|
Rosenblaster
![]() מנהל ![]() מנהל הצטרף / הצטרפה: 24/2/2008 מצב: ![]() הודעות: 2630 |
למה לא לקנות מצלמה של מיקרוסופט?
הם יודעים לכתוב דרייבר למצלמה שמתאים ל Win7
Microsoft LifeCam VX1000
זו הכי פשוטה אני חושב
או שתפני למיקרוסופט
09-7625400
|
|
אני זמין במייל או בסקייפ: rosenblaster@gmail.com
______________________ |
|
![]() |
שליחת תגובה
![]() |
עדיין לא נפתרה לך התקלה? הגב בעמוד זה וצוות המומחים ימשיך לתת פתרונות לתקלה הזאת. אם ברצונך להגיב עליך להתחבר.
אם עוד לא נרשמת לאתר עליך להרשם.
קפיצה לפורום |
הרשאות פורום ![]() את/ה לא יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
את/ה לא יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה לא יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים |
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |